logeeradressen zonder baasje

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Hondenhotel La Meuse

La Meuse Pet Hotel & Day Spa is het éérste echte luxe hondenhotel in België. In Opoeteren, gemeente Maaseik, in een relaxerende en bosrijke omgeving vindt u La Meuse Pet Hotel & Day Spa. Een luxueus kleinschalig hondenhotel met alle mogelijke faciliteiten die u zich maar kunt bedenken!

Bent u op zoek naar mensen die net zo veel houden van uw lievelingsdier als uzelf, dan bent u op het goede adres!

Van luxe 5-sterren Overnachting tot Beautyservice, van Bubbelbad tot Boterham, alles is mogelijk! Comfort en luxe zijn de belangrijkste peilers van La Meuse Pet Hotel & Day Spa.

We willen ons onderscheiden van reguliere pensions door meer luxe te bieden en meer persoonlijke aandacht te geven aan uw lievelingsdier. Het verblijf in het hondenhotel moet minstens zo aangenaam zijn als thuis. La Meuse Pet Hotel & Day Spa beschikt over vijf comfortabele hondenkamers waar uw hond ’s nachts wordt ondergebracht.

Onze visie

Hondenhotels in Sydney, New York, München en Berlijn hebben ons geïnspireerd! Niet alleen comfort en luxe zijn belangrijke peilers van La Meuse Pet Hotel & Day Spa, maar ook hygiëne en veiligheid staan hoog in het vaandel.

  • Geen hondenkennels maar hondenkamers.
  • Geen hondenmand maar hondenbed.
  • Geen hondenvoer maar hondencatering.
  • Geen buitenkennel maar een buitenwandeling!

Noem het gerust quality time voor uw hond!

“Als alleen het allerbeste goed genoeg is!”

Dit geldt ook voor de producten die wij aanbieden via onze online-shop. Dit zijn allemaal kwalitatief hoogwaardige en exclusieve producten. We zijn de exclusieve verdeler voor Nederland, België en Luxemburg van onder andere de merken TG&L, Lillibed, MiaCara en Dogs in the City.

Waar vind je ons?

La Meuse Pet Hotel & Day Spa is gelegen te Wouterbos 19 A, 3680 Opoeteren, gemeente Maaseik in België.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Adres: Wouterbos 19 A, 3680 Opoeteren (gemeente Maaseik)
Tel: 0032 (0)89 41 40 49
BTW nummer: 046 50 16 911
Rekeningnummer: BE 39 3631 3017 1919
BIC: BBRU BE BB

Website: https://www.la-meuse.be
Facebook: https://www.facebook.com/lameusepethotel


 


Brengt u uw Beardie liever niet naar een dierenhotel? Wilt u om een andere reden uw maatje tijdelijk elders onderbrengen?
Wij kunnen wellicht helpen door een goed alternatief te bieden. Uw trouwe maatje(s) wordt bij ons in huiselijke sfeer opgevangen.
Onze eigen Beardie’s Jazzy en Mister Wilson zijn dol op vriendjes en staan garant voor veel speelplezier in een wijde, groenrijke omgeving.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0495-555236.
Wij wonen in Budel Dorplein (Z.O. Brabant).
 
kijk ook eens op www.hondopvakantie.nl

Carla en Niek
 


 
 
 
 

 

Zoekt u een logeeradres voor uw beardie of heeft u een plekje vrij voor vakantie-opvang, geef het door aan de webmaster(s). Wij plaatsen uw verzoek of aanbieding met alle plezier.