logeeradressen met baasje


Op reis en vakantie met je beardie(s)

Adressen van hotels, campings en dergelijke, logeeradressen waar je voor kortere of langere tijd welkom bent mèt je beardie(s).

Op reis & vakantie met je hond

Hier boek je huizen, hotels en campings waar je als hondenbezitter meer dan welkom bent. Zij bieden meer dan 12.000 plekken in heel Europa die geschikt zijn om samen met je hond vakantie te vieren. En zij geven informatie over alles wat je zoal moet weten als je met een hond naar het buitenland afreist. De dienstverlening van DogsIncluded aan de klanten is gratis !
De website is:
www.dogsincluded.nl
 

Hot Dog Holidays selecteert charmante hotels, kastelen, landhuizen en vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, de Benelux, Engeland en andere landen in Europa waar u en uw huisdier welkom zijn...
Leuke site waar je campings in binnen- en buitenland kunt vinden.
TE HUUR 6 PERSOONS LUXE RECREATIE WONINGEN OP HET ROMMELGEBERGTE TE WINTERSWIJK uw honden een prettige vakantie dan heeft u het ook, met omheind terrein.
   

 Van Henny Tenge kregen we de volgende adressen van gezellige, rustige campings in Frankrijk. Volgens Henny en Ada kun je er vaak ook heerlijk eten!

 

   
Audrey Pol stuurde ons het volgende mailtje:

Via het speciale vakantieboek van Arke "Op Vakantie met je hond" hebben wij vorig jaar september een korte vakantie geboekt. De brochure was alleen verkrijgbaar in een zomereditie en zou bij succes misschien ook in 2005 worden herhaald. Zo niet is er misschien nog wel een oud exemplaar. Ons reisje ging naar Oostenrijk, Hotel Riederhof. Op de site van Ada en Hennie Tenge is er een klein verslag te vinden van deze vakantie.

Wanneer je naar het strand wilt en ook nog wil overnachten kunnen wij het van der Valk hotel in Sassenheim aanraden. Dit hotel hebben wij als zeer prettig ervaren en...ook met twee honden was er geen enkel probleem.

Als super campingadres hebben wij "La Magerie in La Roche sur Grane".  Niet op loopafstand van een dorp, maar daarintegen voor de honden een heerlijke uitraasplek met wel zeer grote plaatsen. De camping ligt zeer centraal, zodat er op niet al te lange ritten veel te zien en te beleven is. Iets zuidelijk en je rijd de Provence  in. Een beetje naar het oosten je zit in de bergen en iets naar het westen de Route du Solei onderdoor (hier zit je 17 km vanaf dus je bent lekker vlot op de plaats van bestemming) en je zit in de Ardèche. Voor de avond kun je bij opgave mee eten op het terras van de familie. Vorig jaar € 14,00 all in. Je zit een groot deel van de avond te tafelen ontzettend lekker.  Dit alles na te kijken op http://perso.wanadoo.fr/la.magerie . Voor ons de pech dat we zo verkocht aan dit plekje zijn, dat we hier voor het derde jaar heen afreizen en zo als globetrotter natuurlijk niet verder komen. Nou ja wie weet komen er op deze site zoveel leuke tips, dat we voor het volgende jaar een keer vreemd gaan.

Groeten Audrey Pol